Machiaje
 
 Machiajul ochilor
 Machiaj de mireasa
 Despre machiaj
 Machiaj de seara
 Machiajul artistic
 Machiaj de zi
 Miracolul machiajului
 Machiaj ochi caprui
 Machiaj ochi albastri
 Machiaj ochi verzi
 Alimentie sanatoasa pentru un ten frumos
 Vitamine pentru ten
 Demachiajul
 Machiaj permanent
 Machiajul semipermanent
 
 

 

 

 
 Siteuri recomandate :

 

 Modele de unghii
 Coafuri
 Nail designs
 Nail art


 Machiajul ochilor verzi

  Indiferent de tipul de machiaj pe care il vom alege sau de culorile pe care le vom folosi, vom avea mereu in vedere ca ochii sa fie bine evidentiati si sa potentam trasaturile frumoase ale fetei. Ochii verzi sunt mai rar intalniti insa sunt de o frumusete incantatoare si ca atare trebuie sa acordam o mare atentie combinatiilor de culori pe care le vom folosi in asa fel incat sa profitam din plin de acest avantaj al ochilor verzi.

  Nu exista un machiaj standard pentru pentru ochii verzi deoarece acestia au nuante diferite si ca atare si machiajul trebuie adaptat. Prin incercari repetate vom putea vedea care este combinatia ideala de culori pentru fiecare nuanta de verde a ochilor.

  Exista insa o gama de culori care sunt recomandate in machiajul ochilor verzi si care le vor da personalitate si adancime.


  Alegerea fardului este primul pas si cel mai important in machiajul ochilor. Culorile potrivite pentru ochii verzi sunt violet, roz, verde inchis, auriu, aramiu, gri inchis ( plumburiu ). Diferite nuante de maroniu inchis - ciocolatiu in combinatie cu aramiul sau auriul sunt o alegere foarte reusita.

  Pentru creionul de contur (eyeliner pencil) vom alege culoarea neagra doar daca avem o slabiciune pentru aceasta culore. De preferat este sa mergem spre maroniu inchis ( ciocolatiu ) sau gri inchis iar daca ochii sunt mici putem incerca auriul sau chiar albul.

  Cele mai potrivite culori pentru rimel sunt negrul si maroniul inchis. Nuantele de verde sau de albastru nu sunt potrivite pentru ochii verzi.