Machiaje
 
 Machiajul ochilor
 Machiaj de mireasa
 Despre machiaj
 Machiaj de seara
 Machiajul artistic
 Machiaj de zi
 Miracolul machiajului
 Machiaj ochi caprui
 Machiaj ochi albastri
 Machiaj ochi verzi
 Alimentie sanatoasa pentru un ten frumos
 Vitamine pentru ten
 Demachiajul
 Machiaj permanent
 Machiajul semipermanent
 
 

 

 

 


 Machiajul ochilor caprui

  Avantajul ochilor caprui este faptul ca ofera o libertate mult mai mare in alegerea culorilor pentru machiaj. Femeile cu ochi caprui se pot bucura de multiplele posibilitati de a obtine un look diferit deoarece ochii caprui sunt compatibili cu foarte multe nuante de machiaj si se pot obtine efecte diferite doar prin schimbarea culorilor folosite.

  Nuantele alese pentru machiaj trebuie sa puna in evidenta ochii si trasaturile frumoase ale fetei. Culoarea machiajului este la fel de importanta ca si tehnica folosita. Pentru ochii caprui vom merge pe nuante calde de albastru si maro, auriu, bronz, gri albastrui sau mov. Diferite culori metalizate ca auriul si argintiul metalizat sau diferite nuante de roz pot aduce un plus de atractivitate ochilor tai. Pentru o imagine cat mai naturala a ochilor vom folosi la machiaj nuante mai deschise iar pentru un look mai dramatic vom apela la cele mai inchise. Varianta cea mai potrivita imaginii tale poate fi gasita doar prin testari repetate. Pentru eyeliner vom apela la culori ca auriul, bronzul, diferite nuante de maro, albastru inchis, gri inchis si negru.

  Cum sa aplicam machiajul pentru ochi caprui :
  • vom aplica mai intai putin fond de ochi in nuante neutre de la geana spre spranceana.
  • vom aplica un al doilea fond de ochi in nuante mai inchise, in cutele pleapelor, pe care il vom masa treptat pana spre sprancene.
  • Vom aplica un fond de ochi in aceeasi nuanta dar mult mai inchisa in colturile exterioare ale pleoapelor.
  • pentru un efect mai luminos si stralucitor vom aplica un fond cu sclipici in colturile interioare ale ochilor.
  • vom sublinia cu creionul de ochi pleapele superioare si eventual si pe cele inferioare.
  • vom aplica mascara pe gene si vom pune accentul pe partile exterioare.

  Pentru un machiaj al ochilor caprui rapid si eficient vom aplica un fond de ochi pastelat, cu sclipici pe toata suprafata si vom folosi mascara maro sau gri foarte inchis cu accent pe colturile exterioare ale ochilor.

 
 

poze machiaj ochi caprui machiajul ochilor caprui