Machiaje
 
 Machiajul ochilor
 Machiaj de mireasa
 Despre machiaj
 Machiaj de seara
 Machiajul artistic
 Machiaj de zi
 Miracolul machiajului
 Machiaj ochi caprui
 Machiaj ochi albastri
 Machiaj ochi verzi
 Alimentie sanatoasa pentru un ten frumos
 Vitamine pentru ten
 Demachiajul
 Machiaj permanent
 Machiajul semipermanent
 
 

 

 

 


 Machiajul ochilor albastri

  Pentru machiajul ochilor vom alege intotdeauna nuante care sa puna in evidenta trasaturile frumoase si sa potenteze culoarea ochilor, reusind astfel sa-i punem in evidenta. Acest principiu este valabil si in cazul machiajului ochilor albastri iar pentru a obtine un machiaj reusit ne putem ajuta de o gama foarte larga de culori. Putem avea surprize placute chiar si atunci cand nu respectam sabloanele arhicunoscute de a nu folosi anumite nunate ca albastrul sau verdele in machiajul ochilor albastri. Realitatea este ca ochii albastri difera ca nuante de la o persoana la alta si ca atare si machiajul trebuie adaptat. Se poate spune ca machiajul se aseamna cu arta culinara unde numai prin incercari si combinatii repetate putem ajunge la aromele fine.

  Daca ai ochii albastri nu trebuie sa alegi o culoare pentru machiaj doar pentru ca acea culoare este preferata ta sau pentru ca se potriveste cu un anume accesoriu vestimentar.

Alege culorile care vor accentua nuanta naturala a ochilor tai si care ii vor scoate in evidenta.

  Exista cateva culori care par a fi facute pentru machiajul ochilor albastri : roz, violet, auriu, maro, argintiu. Gama de culori poate fi usor extinsa ; totul tine de imaginatie.

  O sursa foarte buna de inspiratie pentru alegerea unui machiaj potrivit ochilor albastri sunt fotografiile de pe net care se refera la machiajul ochilor albastri; trebuie doar sa gasesti o fizionomie apropiata de a ta, ceea ce nu este foarte greu. In general vom gasi fotografii cu vedete si mai putin cu mersoane normale. Avantajul vedetelor este ca au mereu un profesionist care se ocupa de imaginea lor iar machiajul este de cele mai multe ori impecabil.