Machiaje
 
 Machiajul ochilor
 Machiaj de mireasa
 Despre machiaj
 Machiaj de seara
 Machiajul artistic
 Machiaj de zi
 Miracolul machiajului
 Machiaj ochi caprui
 Machiaj ochi albastri
 Machiaj ochi verzi
 Alimentie sanatoasa pentru un ten frumos
 Vitamine pentru ten
 Demachiajul
 Machiaj permanent
 Machiajul semipermanent
 
 

 

 


   Machiaj de mireasa - sfaturi pentru nunta

  Ziua nuntii tale este unul din cele mai fericite momente din viata si pentru ca toate privirile vor fi indreptate asupra ta trebuie acordata o mare atentie tuturor detaliilor imaginii tale. Este foarte importanta sa simti ca arati bine pentru ca astfel vei dobandi o mare incredere in tine si astfel succesul zilei este aproape garantat. Vor fi facute si foarte multe fotografii si filmari care vor ramane peste ani si la care te vei uita cu mare placere. Sunt foarte multe motive pentru care imaginea ta ca mireasa din ziua nuntii trebuie sa fie inpecabila.

  Pentru ca este un eveniment foarte special machiajul de mireasa trebuie sa fie diferit fata de machiajul pe care il folosesti de obicei. Pentru a fi sigura de reusita si pentru a nu avea probleme cu machiajul este bine sa apelam la un salon de machiaj profesionist sau la o machioza profesionista. Ca in orice domeniu un profesionist te va ajuta sa faci cele mai bune alegeri in ceea ce priveste machiajul de mireasa. Este bine sa mergem la salonul de machiaj inainte si nu doar sa facem o programare prin telefon. Acolo vei discuta cu machioza ta si veti stabili impreuna anumite detalii iar daca este posibil chiar o sedinta de proba.

  Machiajul de proba pentru mireasa este foarte importanta pentru ca ofera siguranta ca in ziua nuntii, atunci cand se face machiajul final, nu vor exista nici un fel de probleme si divergente. Machioza va sti cu siguranta ceea ce este mai bun pentru tine insa trebuie sa tina cont si de cerintele clientei - unele cliente doresc ca in ziua nuntii sa aiba un machiaj mai elaborat demn de un star tv in timp ce altele doresc sa fie o mireasa cat mai naturala. Machioza sau "make up artist-ul" daca va place mai mul, va folosi produse cosmetice profesionale de care in cele mai multe cazuri nu ai auzit de ele. Produsele cosmetice profesionale, pe langa calitatea deosebita a machaiajului, vor asigura si un machiaj de mireasa rezistent pe durata intregii zile.

 Atunci cand alegem culorile pentru machiajul de mireasa vom tine cont de culoarea parului, a ochilor, a tenului si a rochiei pe care o vom purta. Si in acest caz sfaturile sau indicatiile machiozei sunt foarte importanta pentru ca pregatirea si experienta ei o vor ajuta sa aleaga combinatia cea mai potrivita pentru tine.   Machiajul de mireasa din ziua nuntii este cel mai indicat sa se faca la domiciliu. Pretul cerut de un make up artist este in jurul a 100 de euro iar timpul de lucru este de aproximativ 45 min.

  Pentru completarea informatiilor legate de imaginea ta din ziua nuntii recomandam pentru coafuri : coafuri mirese iar pentru manichiura : modele unghii mireasa.

 
 

 

 


contact: danyoo89@gmail.com