Machiaje
 
 Machiajul ochilor
 Machiaj de mireasa
 Despre machiaj
 Machiaj de seara
 Machiajul artistic
 Machiaj de zi
 Miracolul machiajului
 Machiaj ochi caprui
 Machiaj ochi albastri
 Machiaj ochi verzi
 Alimentie sanatoasa pentru un ten frumos
 Vitamine pentru ten
 Demachiajul
 Machiaj permanent
 Machiajul semipermanent
 
 

 

 

 


 Machiaj de seara

  O seara perfecta trebuie insotita neaparat de o imagine impecabila si un machiaj reusit. Lumina mai slaba din timpul serii ofera o alta perspectiva asupra fetei si din acest motiv machiajul de seara trebuie sa fie mult mai pronuntat, mai evident decat cel de zi. Nu trebuie nici sa cadem in extrema machiajului de ocazie sau a celui artistic. Machiajul de seara este potrivit pentru activitatile comune nocturne: iesiri la restaurant, la film, plimbari, intalniri etc. Spre deosebire de machiajul de ocazie vom renunta la cateva artificii cum ar fi sclipiciul sau genele foarte lungi. Trebuie sa tinem cont si de intensitatea luminii artificiale din locatia in care vom merge. Daca lumina va fi foarte puternica atunci vom apela la un machiaj de seara putin mai sters, mai apropiat celui de zi. Daca lumina este foarte slaba atunci putem aplica un machiaj de seara in culori puternice si indraznete.

 

  De obicei in machiajul de seara se va pune mare accent pe conturarea ochilor pentru a obtine un look cat mai dramatic. Pentru a obtine acest aspect vom folosi cu generozitate culorile indraznete si nuantele inchise cum ar fi negrul, maro intens, bleu, verde.

  Atunci cand alegem culorile vom tine cont de culoarea parului, a ochilor, a tinutei pe care urmeaza sa o purtam. In cazul in care vom punea mult accent pe machiajul ochilor, pentru a nu obtine un efect prea strident, vom merge pe un aspect mai natural al buzelor si al tenului.

  Caliatea pielii este un prim mare pas pentru a obtine machiajul perfect. Este foarte important sa avem o piele hidratata si tonifiata. Daca este nevoie vom masa usor fata cu o ora inaite de a incepe machiajul.

 La sfarsitul zilei trebuie sa ne asiguram ca am facut un demachiaj corect si eficient pentru a avea siguranta ca pielea noastra nu va avea de suferit.

 

 
 

 


 

contact: danyoo89@gmail.com